Hírek

Magneoton hírek
2021.01.11

Metzker Viktória x Miss Mood - 21

Tegnap este lehullt a lepel a Nicsak, ki vagyok? című, énekes műsor idei győzteséről, a tigris jelmez alatt pedig nem más, mint Metzker Viktória rejtőzött! A jól megérdemelt győzelmet Viki egy vadonatúj számmal ünnepli - megérkezett a „21”, amit Miss Mooddal, azaz Mező Dorottyával közösen jegyez!

A két énekesnő szerzeménye egy lendületes, pezsgő és fülbemászó pop újdonság lett. Viki nem titkolt célja, hogy ezzel a felvétellel kicsit kirángassa a hallgatókat a tavalyi év szomorúságából.

„Szerettünk volna egy abszolút pozitív hangulatú, csajos dallal előrukkolni, aminek a lényege, hogy már csak előre tekintünk, és várjuk, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba” - mesélte Viki. „Erősebb lett mindenki az elmúlt időszakban és rengeteget fejlődtünk, hiszen olyan dolgokkal voltunk kénytelenek szembenézni a vírus kapcsán, amilyenekkel a korábbi életünkben nem találkoztunk” - tette hozzá hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa.  

„Szuper kaland volt újra együtt dolgozni Miss Mooddal, hiszen a való életben is barátnők vagyunk, napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Emellett már túl vagyunk egy sikeres projekten, a „Titok” című kiadványunkon is, amit még Dukai Reginával készítettünk. Nem volt kérdés, hogy lesz közös folytatás” - mondta Viki.

„A profi végeredmény viszont nem csak rajtunk múlt: szeretném kiemelni a „21” zenei producerét, Szabó Zét, és a videóklip készítőit, Nagy Bencét és Horváth Csabát is”- tette hozzá Miss Mood.

Az extra látványvilágú kisfilmet nézzétek meg itt!