Hírek

Magneoton hírek
2024.06.28

Megan Thee Stallion – MEGAN

Megan Thee Stallion droppolta új albumát

A háromszoros Grammy-díjas rapper, vállalkozó és filantróp, Megan Thee Stallion megjelent saját elnevezésű albumával, a MEGAN-nel, melyen összesen 18 darab, vérbeli girlpower hiphop felvételt hallhatunk.

Mindenki nagy meglepetésére a houstoni születésű rapdíva a hónapban jelentette be, hogy nemcsak pár trekkel, hanem egy nagyprojekttel is megajándékozza rajongóit. A Hot Girl Productions nevű, saját kiadónál először debütált anyagról a sztár úgy nyilatkozott korábban, hogy a „megújulás, újjászületés” jegyében írta, de azt is megjegyezte, hogy „olyan dalok szerepelnek az albumon, amelyek a pozitív időkről szólnak”.

A lemez azután érkezik, hogy Megan kiadott egy sor kígyó témakör köré csavarodó dalt, a „COBRA”, a „HISS” és „BOA” címűeket. A felsorolás utóbbija egy hónappal ezelőtt érkezett egy zseniálisan, nosztalgikus klippel és Gwen Stefani 2004-es klasszikus dalának, a „What You Waiting For?” mintájával.

A MEGAN az előadó 2022es, első stúdiólemeze a ’TRAUMAZINE’ óta, amelyen Dua Lipa, Key Glock, Jhené Aiko, Rico Nasty is szerepelt sok más további előadó mellett.

Most is szívesen csatlakoztak a hiphop és R’N’B meghatározó alakjai, a drillben utazó Kyle Richh, a japán művész, Yuki Chiba, az amerikai női rapper, GloRilla, a többszörös Grammy-díjas énekesnő, Victoria Monét, a rapper és producer, Big K.R.I.T., és Travis Scottal is együtt alkotó Buddah Bless személyében.

 ALBUM

’MEGAN’ dallista:

1 HISS 

2 Rattle 

3 Figueroa

4 Where Them Girls At 

5 Broke His Heart

6 B.A.S. (Ft. Kyle Richh)

7 Otaku Hot Girl 

8 Find Out

9 BOA 

10 Mamushi (Ft. 千葉雄喜 (Yuki Chiba)) 

11 Accent (Ft. GloRilla) 

12 Paper Together (Ft. UGK) 

13 Spin (Ft. Victoria Monét) 

14 Down Stairs DJ 

15 Miami Blue (Ft. Big K.R.I.T.) 

16 Worthy

17 Moody Girl 

18 Cobra