Hírek

MAX BARSKIH - SLAY (SKYTECH REMIX)

A felvillanyozó ütemek és ragadós ritmusok kedvelőinek legnagyobb örömére, az ukrán szupersztár, MAX BARSKIH slágerlistavezető "SLAY" című kislemezére a felkapott lengyel DJ és producer, Skytech készített egy mindent elsöprő remixet.

Ez a friss, dinamikus kollaboráció minden kétséget kizárva képes arra, hogy lángra lobbantsa a tánctereket, és új magasságokba emelje BARSKIH eredeti számának, amúgy is magával ragadó hangulatát. Az energikus és euforikus dallamok megalkotásában való mesteri tehetségéről ismert Skytech, a "SLAY"-hez adta jellegzetes hangzását, lüktető basszusokkal és elektrifikáló szintetizátorokkal, a stílusok ellenállhatatlan fúzióját hozva létre, amely biztosan elnyeri a rajongók tetszését világszerte.

Az együttműködéssel kapcsolatban MAX BARSKIH izgatottan nyilatkozott: "Hihetetlen élmény volt a Skytech-el dolgozni ezen a verzión. Egyedi stílusa és kreativitása új perspektívát adott a 'SLAY'-nek, és alig várom, hogy a rajongóink meghallgassák." Barskih lelkesedését követve, a lengyel producer is megosztotta gondolatait a munkáról: "A 'SLAY' remixelése abszolút izgalmas volt. Max vokálja erőteljes és egyedi, amit én ki akartam egészíteni egy olyan energikus és dinamikus produkcióval, ami majd minden ember lábát megmozgatja”.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=JLSILGgPrmY&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2