Hírek

Marten Lou, SHOUSE - Fight for You (Devotion)

Mit rejt az élet az evilági létezésünkön túl? Marten Lou & SHOUSE sem tudják biztosan megmondani, de van egy tökéletes daluk a felfedezéshez: "Fight For You (Devotion)".

Ez a track finom, lüktető ritmusokat, felemelő kórusokat és mélyreható dalszövegeket ötvöz, így alkotva egy grandiózus és lenyűgöző zenei utazást. Az üzenet világos: bármi is történjék az életben, amíg van valaki, aki szavak nélkül is megért és feltétel nélkül szeret minket, sosem vagyunk igazán egyedül.

A "Fight For You (Devotion)" minimalista produkcióval büszkélkedhet, ahol álomszerű hangképek, finoman játszott zongorabillentyűk és csillogó szintetizátorok adják meg az alaphangot a dal nagy témáinak. A dal az önzetlen szeretetről, a remény megőrzéséről a sötét időkben, és arról szól, hogy kiállunk valaki mellett, amikor lehunyja a szemét. Akár örökre, akár csak egy éjszakára – "I will fight for you / Shine the light for you" – ígéri SHOUSE énekese és társszerzője, Kristina, más néven "m8riarchy". A felemelő kórusok és a lélekkel teli vokálok egy folyamatosan lüktető, aktuális hangzású Afro-House ritmussal párosulnak. Ne hagyd ki, kötelező darab.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!