Hírek

Magneoton hírek
2019.11.11

Major Eszter és barátai & Csipa - Bicikli

Rockzenész énekelte fel a gyerekdalt!

A gyerekek kedvenc dalához készült videóklippel csempész egy kis vidámságot a hétfőbe Major Eszter és a Hooligans Csipája, aki azt is elárulta, hogy nem ez volt az első közös projektjük.

"Esztike sok szöveget írt a Hooligans lemezekre, ezért ennyivel tartoztam/tartoztunk neki. Egyértelműen a biciklis dal illett hozzám a legjobban."- mondta Csipa. Major Eszter dalszövegíróként már milliók fülébe eljutott, gyerekeknek szóló leporelló sorozatában pedig kortárs versekkel kedveskedik a kicsiknek. Napraforgók című gyereklemezén a versek olyan nagyszerű énekesek hangján szólalnak meg, mint Szekeres Adrienn, Kocsis Tibor vagy éppen Csipa, aki a "Bicikli"-ben működött közre.

"Csipa annyira átélte a dalt, hogy még a stúdióba is biciklivel érkezett."- emlékezett vissza Major Eszter.

"A koncerteken ez a dal működik a legjobban, a legkisebbektől elkezdve a legnagyobbakon át egészen a nagyszülőkig imádják, úgyhogy még két versszakot is írtam hozzá és ehhez forgattuk az első klipet. A gyerekek alig várják, hogy tombolhassanak rá."

A gyerekek elsőszámú kedvenc dalához egy videóklip is készült, amely eszméletlenül bájos vonalat visz.

"A videó története azon alapul, hogy szerintünk a biciklizés öröme mindenkit magával ragad, legyen akár földlakó vagy földönkívüli."

Ezt nem is vitatjuk, szóval ebben a szomorkás időben jöjjön egy szívet melengető klip Major Esztertől és Csipától!

Hallgassátok meg a dalt itt!