Hírek

Magneoton hírek
2024.06.24

LuvOli feat. Kállay Saunders – Young And In Love

Krasznai Olivér, azaz LuvOli Kállay Saunders-szel készítette el második dalát

A szupertehetséges LuvOli összeállt Kállay Saunders-szel, hogy elkészítsék a „Young And In Love” című nyári himnuszt. Az új dalt tegnap élőben is előadták a Miss World Hungary döntőjében, azóta pedig már 80 ezren látták a hivatalos klipet a YouTube-on.

 LuvOli ugyan még csak 14 éves, de óriási komolysággal vágott bele zenei karrierjébe. Tolvai Renivel kollaborált „Bántasz” című debütáló dalán, melyet aztán közösen a Sztárbox őszi adásában is bemutattak.

Kállay Saunders Andris és Olivér hamar megtalálta a hangot hasonló zenei ízlésük miatt, és már több dalon is dolgoznak. Ezek közül először a „Young And In Love”-ot osztották meg a közönséggel, amely egy trendi popköltemény a szerelemről.

„Sokan azt gondolják, hogy túl fiatal vagyok a szerelemhez, de ez nem így van. Voltam már szerelmes én is. Nyilván másképp fogom megélni ezt az érzést, ahogy telnek az évek, de szerintem egy fiatalkori szerelem is lehet meghatározó. Nekem a zene is egyfajta szerelem, ebben élem ki magam, rengeteg tracket csinálok, és szeretném, ha hamarosan megismernék az emberek, ki is az a LuvOli” – mondta az ígéretes előadó.

András pedig visszaidézte, milyen érzés volt neki annak idején – Olivér korában – szerelmesnek lenni:

„Amikor fiatal voltam, a felnőttek nem igazán vették komolyan, ha azt mondtam, hogy szerelmes vagyok valakibe. Ez a dal arról szól, amikor minden idősebb próbál téged lebeszélni a lányról, és legyintenek, hogy fiatalok vagyunk, ez nem lehet szerelem. A szöveg viszont rámutat arra, hogy végül nem volt igazuk, nagyon is komoly volt” – mondta Kállay Saunders, aki Závodi Marcival és ír producertársával, anatuval véglegesítette a zenét.

A „Young And In Love” egy energikus popdal kellemes, fülbemászó melódiával. A páros egy hangulatos videóklipet is forgatott a Cannes-i riviérán, és Oli szemszögéből mutatják be, mit is jelent fiatalként szerelmesnek lenni.

Nézzétek meg itt!