Hírek

Magneoton hírek
2022.09.19

Lotfi Begi x Hősök – Bajnok a Fradi

Megérkezett hazánk legsikeresebb labdarugócsapatának első albuma, „A nagy Fradi lemez: a zene ereje”. A projekt megálmodója és producere a Fonogram-díjas Lotfi Begi, aki kiváló közreműködőkkel és minden szurkoló számára kedves dalokkal biztosítja a bajnokcsapathoz méltó hangulatot.

A fizikai és digitális formában is megjelenő kiadványt sajtótájékoztató keretein belül mutatták be, amely során kiderült, hogy Beginek 27 éves álma vált valóra a megjelenéssel. 

A korongon olyan slágerek átdolgozásait is megtaláljuk, mint az Ámokfutók „A hold dala” című örökzöldje, amit Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra – a kollaboráció hatalmas siker, két hónap alatt 1,8 milliós YouTube-nézettségre tett szert. De a Dér Henivel közös közönségkedvenc „Freed From Desire” is a tracklista része.

A válogatáson szerepel még Rúzsa Magdi nagy visszatérését követő slágergyanús felvétele, az „Olé”, valamint olyan top előadók felvételei, mint Caramel, a Hősök, Szasza, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás, DJ Junior, Pataky Attila és Bűdi Szilárd.

A debütálást egy fergeteges videóklippel koronázta meg a csapat, amely a Hősökkel közös „Bajnok a Fradi”-hoz forgott Ferencváros kultikus helyszínein.

 

Nézzétek meg az újdonságot itt!