Hírek

Magneoton hírek
2021.01.04

Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Majka - Hurrikán

Nem akármilyen trió állt össze, hogy berobbantsa az idei évet - Lotfi Begi, Gáspár Laci, és Majka óriási kollabbal jelentkezett!

A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt: „A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést és ragaszkodott hozzá, hogy a basszus témákat ő játssza fel. Majka is első hallásra beleszeretett a trackbe!”

A végeredmény egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása rögtön dallamtapadást okoz!

Az alkotók eredetileg tavaly célozták volna meg a slágerlistákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikán”-t: először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

„2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam, így eléggé kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiózást, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója és azonnal kirántott abból a negatív állapotomból! Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel, ahogy egy hurrikán söpör végig a tájon - óriási lendületet adott 2020-ra”- mondta Begi, aki azt is megosztotta, mit jelent számára az új szerzemény: „Ez a zene az én mentőangyalom, amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re és remélhetőleg örökre magunk mögött hagyjuk a tavalyi évet!”

Miki357 rendezésében fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, nézzétek meg itt!