Hírek

Magneoton hírek
2018.12.10

LEGÚJABB MEGJELENÉSEINK!

A BÚÉK a ’Teljesen idegenek’ című kirobbanó sikerű, olasz film újragondolt magyar változata, a történet keretét egy szilveszteri baráti vacsora adja. 

A film zenéit összegyűjtő albumon több ismert, de újragondolt dal is felcsendül, mint például a „Különös szilveszter” című sláger, de olyan új szerzemények is helyet kaptak a filmzenei korongon, mint a „Te vagyok én”, amelyet a Punnany Massif frontembere, Felcser Máté Pethő Szabival (Junkie Jack Flash, Soerii & Poolek) készített, vagy az Intim Torna Illegál vadonatúj, „Minden kedden” című dala. 

Idén év végén újra színpadra kerül 2017 legsikeresebb produkciója, az ’Álomutazó’ című családi mesemusical, benne Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Schell Judittal, Ábel Anitával, Falusi Mariannal, Keresztes Ildikóval, Hajdu Steve-vel és további sztárszereplőkkel.

Az albumon felcsendülő dalokat ismét a Rakonczai Viktor - Orbán Tamás szerzőpáros jegyzi, akiknek „A játékkészítő’ platinalemezes dalait is köszönhetjük.

A korongon a slágervárományos „Felhőkre színesen” című felvételen kívül további 17 szerzemény hallható Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Varga Viktor, Zséda, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann és Ábel Anita előadásában.

A tavalyi év legsikeresebb szuperprodukcióját mintegy 50 ezren látták, az érdeklődés pedig akkora volt, hogy idén 12 előadással készülnek a szervezők, melyekre hipergyorsasággal fogynak a jegyek.

Sztojka Tibi a magyar slágerzenei szcéna egyik kiemelkedő színfoltja. Tibi muzsikus családból származik,  így a zene már gyermekkora óta meghatározó volt számára.

A dobozi zenész-énekesnek 2018. december 7-én jelent meg első önálló albuma, amelyen a NoLo Sound néven ismert szerzőcsapattal, Loet Van Balennel és Csicsák Norberttel dolgozott együtt, a vendégművészek között pedig feltűnik Temesi Berci, Dajka Krisztián és Herold Péter is.

A lemezen helyet kapnak vadonatúj szerzemények és a Mohamed Fatimával közös

„Engedd a szíved”, a reggaetonos lüktetésű „Táncolj”, valamint vidám, ünnepi hangulatú felvétele, a „Szent karácsony éjjel” is. Az „Engedd a szíved” című album számai egytől-egyig szövegcentrikusak, amelyek a fiatalokhoz és az idősebb korosztályhoz egyaránt szólnak. A korongon megtalálható 12 felvétel zenei műfajokban is gazdag: hallhatók rajta többek között romantikus balladák, latinos ritmusok és egy blues dal is.

A 2 CD-n található felvételeket 2016-ban, a zenekar „A Head Full of Dreams World Tour” című argentin koncertjén rögzítették, és a zenekar legnagyobb slágereit tartalmazza, mint például a „Viva La Vida”-t és a „Something Just Like This”-t.

A 2 CD/DVD verzión a hanganyagot kiegészítették egy 2 órás DVD-vel, melyet a banda tavalyi, Sao Paulo-i koncertjén vettek fel. Ez az első alkalom, hogy a Coldplay egy teljes koncertet ad ki audióvizuális formában. A második DVD pedig egy Mat Whitecross dokumentumfilmet tartalmaz. Az együttes és Whitecross nem először dolgozik együtt, a rendező a banda számos videóklipjében is közreműködött már, ezek közé tartozik például a "Paradise", az "Adventure Of A Lifetime" és a "Sky Full Of Stars" is.
Az angol rockbanda több mint 20 éve játszik együtt, ez idő alatt hét Grammy-díjat zsebelt be, hatalmas show-jával világszerte stadionokat tölt meg.