Hírek

Magneoton hírek
2021.03.31

Latency - Bennem a világ

Felemelő szerzeménnyel jelentkezett a Latency, amiben Andi gyönyörű éneke és Tomi füstös rapje ismét remekül egészítik ki egymást.

A rádióbarát újdonság igazi tavaszi zene: friss, könnyed és végtelenül fülbemászó. A jól összeszokott páros ezúttal Lapis Botonddal kollaborált, aki izgalmas gitár riffjeivel teszi még különlegesebbé a felvételt. 

„A „Bennem a világ” megalkotása közben volt egy időszak, amikor nagyon sok erőt adott nekem a dal, mintha konkrétan hozzám szólt volna. Imádom, mikor így körbeérnek a dolgok - egy adott élmény inspirál minket a szövegben, ami később reflektál egy jövőbeli eseményre. Elképesztő!”- mesélte Andi, akinek varázslatos, karakteres hangszíne ismét valósággal rabul ejti a hallgatókat.

„Vannak pillanatok amikor azt érezzük, hogy nem kapunk levegőt és keressük azt, ami életerőt ad. Végülis az örök cél motiváltnak maradni és találni valamit, amitől boldogan felkelhetünk. Egyik kedvencem a „tükör technika”, amikor a tükörbe nézve azt mondom - Boldog vagyok! Ekkor figyelem, hogy mit mutat a tükörképem. Gyorsan kiderül, ha éppen átverem magam. Ilyenkor tudom, hogy tovább kell keresni. Ez a zene engem kihozott több ilyen pillanatból, és boldog leszek, ha másnak is segíteni tud”- teszi hozzá Tamás.

A formáció tagjai, Bognár Andrea és Szakadáti Tamás egy éve, egy zenei szakmai fórumon találtak egymásra. A közös munka hamar meghozta gyümölcsét, hiszen tavaly már a Petőfi Rádió „Saját zenéd” versenyét is megnyerték.

 

Az új szerzemény egy vidám, hangulatos klippel érkezik, nézzétek meg itt!