Hírek

Magneoton hírek
2022.01.25

Kultúrkör - Chicago

A szegedi formáció óriási iramban menetel előre: a megállíthatatlan trió tavaly „Siker” című dalával meghódította a rádiókat, fellépett a SZIN Pepsi Nagyszínpadán, az X-Faktorban a mentorházig jutott, legutóbbi „Maradunk fiatalok” című addiktív bulihimnuszát pedig a vasárnapi Petőfi Zenei Díj gáláján is bemutatta élőben.

Most egy újabb függőséget okozó zenével, a „Chicago”-val jelentkeztek a srácok, amiben a pörgős verzék és himnikus refrén gondoskodik a slágergyanúról!

„Ismerős az érzés, amikor valami jó történik veled? Mondjuk, találsz az utcán egy kezeletlen buszjegyet, megkapod azt a bizonyos állásinterjút, vagy a mi esetünkben, amikor szerepelhettünk a Petőfi Zenei Díjon.  Na ez a „Chicago”! – árulja el Darvasi Áron. – „Ez eredetileg Király Tomi szavajárása volt, de mára már mindannyiunk átvette tőle és nagyon jól leírja, amit a zenénkkel képviselünk.”

A banda szerint egy jó videóklip félsiker is lehet, így Áron – aki nem mellesleg főszerepet kapott egy most induló hazai sorozatban is - mindig mozgalmas forgatókönyvet ír kiadványaikhoz. A „Chicago” kisfilmje egy híd a retro feelingű zenei alap és a dal mondanivalója közt, egyben időutazás a ’90-es évektől egészen a 2010-es időkig.

A társaság egytől egyig izgalmas karakterből áll: Darvasi Áron, színművészként és rendezőként, Király Tamás jogászként végzett, míg Rudner Barnabás gyógypedagógusi végzettségével segít speciális igényű gyereknek – közös nevezőjük pedig az életigenlő mondanivalóból építkező Kultúrkör!

 

Nézzétek meg itt a klipet!