Hírek

Magneoton hírek
2020.06.25

Király Viktor X M1N3 feat. DR BRS - Models

Észbontó trackkel jelentezett Király Viktor, ezúttal a slágergyáros DR BRS-sel karöltve készülnek meghódítani a toplistákat - megérkezett a „Models”!

Viktorék nyári újdonsága kétségkívül a popimádók nagy kedvence lesz: a fülbemászó beatek és Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszíne egy fantasztikus, rádióbarát zenét alkotott.

Ez nem is meglepő, hiszen a páros neve garancia a könnyen megjegyezhető, táncolható dallamokra: tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét megaslágerré Demjén Ferenc „Tűzvarázsló” című remekét, a feldolgozás pedig hatalmasat menetelt, sikere azóta is töretlen.

A track producere M1N3, azaz Martin West volt, akivel Viktor egy holland dalszerző táborban ismerkedett meg. Ott annyira jól sikerült a közös munka, hogy végül úgy döntöttek, a nagyközönségnek is hallania kell a „Models”-t. 

A dalhoz vérpezsdítő videóklip is készült, melynek operatőre nem más, mint a hazai YouTube egyik legnagyobb sztárja, Kasza Tibor volt.

Király Viktor karrierje tíz éve folyamatosan felfelé ível. Olyan slágereket köszönhetünk neki, mint a Majkával és Curtis-szel közös „Füttyös”, ami már közel 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc, „Bye Bye Baby”.

Béres Atka személye megkerülhetetlen a budapesti éjszakában. Amellett, hogy dj, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, amely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.

A magyar zenei életben nem akármilyen szerepet tölt be, hiszen a „doktor úrnak” izgalmas feldolgozásaival sikerült megépítenie egy generációk közötti hidat, ezzel egészen új hullámot indítva.

A videót itt tudjátok megnézni!