Hírek

Magneoton hírek
2021.02.17

Király Viktor - Szabadesés

„Sokan szokták kérni tőlem, hogy magyarul is énekeljek” - mesélte Király Viktor. „Teljesen más érzés úgy színpadon állni, hogy a közönség velem együtt szólal meg. Angolul is kísérnek, de magyarul ez még szebben hangzik” - tette hozzá.

A mély, érzelmekkel teli újdonsággal Viktor arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy milyen törékenyek is a kapcsolataink, és hogy meg kell értük dolgoznunk.

A „Szabadesés” különleges klipje zseniálisan viszi vászonra a szám mondanivalóját: Viktor egy komoly autóbalesetet szenved, ami után földöntúli érzések öntik őt el. 

„Egy pillanat alatt veszíthetjük el a számunkra legfontosabbakat, az emberek pedig hajlandók apróságok miatt sutba vágni egy kapcsolatot. Amióta megszületett a kisfiam, még inkább tudom, hogy küzdeni kell egymásért, a családért”- emelte ki az énekes.

A klipben Viktor felesége, Anita a női főszereplő, az előadó pedig azt is elárulja, miért: „Nem éreztem helyénvalónak, hogy egy ilyen mély tartalommal bíró szám videóklipjében egyedül szerepeljek, de azt sem szerettem volna, ha egy kvázi idegen szimbolizálja a „Szabadesés” lényegét. Így esett a választás a gyönyörű feleségemre.”

Nézzétek meg itt a fantasztikus látványvilágú klipet!