Hírek

Magneoton hírek
2022.11.07

Joji - SMITHEREENS

A listavezető előadó, Joji várva várt új albuma, a ’SMITHEREENS’ érkezik első sikeres nagylemezét, a 2020-as ’Nectar’-t követően. Az újdonságon szerepel a „Glimpse of Us” is, amely megjelenésekor valósággal letarolta a világot.

Az album A oldala egy érettebb hangzásról tanúskodik, melyen sóvárgó és elmélkedő balladák csendülnek fel. Ezzel szemben a másik oldal Joji kísérletező kezdeteire utal, ahol mélyebbre ás a lo-fi és az off-kilter hangzásokban.

A „Glimpse of Us” beharangozó felvétel júniusi megjelenése óta a 9. helyet érte el a Mediabase Top 40 listáján. A track platinaminősítést kapott az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kanadában és már több mint 784 millió globális streameléssel rendelkezik. Ezzel Joji elérve eddigi legmagasabb Billboard Top 100-as helyezését, ugyanis a nyolcadik helyen áll.

A lemezről másodikként kiadott „YUKON (INTERLUDE)” című dal szintén óriási sikereket ért el és elismerésben részesült pszichedelikus és elmélyült zenei videójáért, amelyet a BRTHR rendezett.

A „Die For You” című trackkel együtt érkezett az új album, melyben a jellegzetesen melankolikus hangzás párosul az előadó erőteljes vokáljával. A szám egy józan, hajnali visszaemlékezés egykori szerelmére, melyet hangulat felvételekből összeállított videóklip kísér.

 

Nézd meg itt!

A teljes kiadványt pedig hallgasd meg itt!