Hírek

John Summit - Human (feat. Echoes)

A house szülővárosából származó chicagói illetőségű John Summit, rakéta sebeséggel emelkedett az elektronikus tánczenei szcéna legfelsőbb szintjére.

A szupertehetségnek kikiáltott dj/producer ezúttal a legendás FFRR label égisze alatt dobta piacra "Human" című legújabb dalát. 

"Könnyedén ki merem jelenteni, hogy a Human az eddigi legjobban várt kislemezem, amit megjelentettem. Ennek a tracknek a tökéletesítése hónapokig tartott, és mivel több, mint 100 különböző elemet tartalmaz, a laptopom sokszor összeomlott a folyamat során (haha). Mostanában nagyon belejöttem a dalszerzésbe. Ahelyett, hogy csak klubszámokat készítenék, úgy éreztem, hogy ez a szám mindkét erősségemet megmutathatja és ezért is vagyok rá olyan büszke. Amikor először játszottam ezt a számot Club Space-ben, Miamiban (még ha csak egy korai verzió volt), a reakció őrületes volt és nem tudtam elhinni. Az emberek azóta is könyörögnek ezért a számért, és alig vártam, hogy kiadhassam!" - John Summit

Az elmúlt hónapok során a „Human” mindenhol lenyűgözte a tömegeket, John Summit pedig titkos fegyverként használta szettjei során. Most pedig végre megosztja velünk a mesteri hangzásvilágú dalt, melyben a precíz ütőshangszerek által vezérelt elemek és a húzós bassline, tökéletes egységet alkot. A legújabb dal nem lehetne teljes John híresen addiktív vokálbetétje nélkül, amely Echoes jóvoltából olyan érzelmes és lírai hangvételű dalszöveget használ, ami az emberi sebezhetőséget tükrözi egy tökéletes és modern hangzásvilágban.

A dal extended verziója  is elérhető már szerverünkről a megszokott módon! Ne hagyd ki, kötelező darab!

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!