Hírek

HUGEL x BLOND:ISH x NFASIS – TRA TRA

A platina lemezes francia DJ, HUGEL és a lemezkiadó tulajdonos, aktivista és producer BLOND:ISH összefogott a reggaeton sztárral, Nfasis-szal, hogy elkészítsék a "Tra Tra" címre keresztelt klub bombájukat.

A végeredmény egy meglepő együttműködés a három figyelemre méltó előadóművésztől. A friss track ötvözi egyedi latin és afro house hangzásvilágukat egy catchy dance beattel, hogy világszerte lángra lobbantsa a táncparketteket. Kötelező darab!

HUGEL a legtöbb jelentős rádióban, klubban és streaming platformon bejáratott, globális név  – sikerét fémjelzi az átütő, 75 milliós YouTube-nézettségű „Bella Ciao” remix és a hasonlóan népszerű „WTF”. A buliódák és rádiós kedvencek közti határvonalakat összemosva a francia EDM művész dolgozott már együtt többek között Robin Schulz-cal, a háromszoros Grammy-díjas Diploval, valamint az ausztrál tech-house producerrel, Paul Fisherrel (FISHER).

A DJ/producer ma már több mint egymilliárd streammel, számos arany-és platinaminősített felvételle bizonyítja kitüntetett szerepét a szcénában, aki legutóbbi Benjamin Ingrosso-val közös érzéki groove-okban tobzódó „Black & Blue”-val borzolta a kedélyeket.

 

Hallgass bele / nézd meg a videót itt!