Hírek

Magneoton hírek
2022.05.10

Hadas Alfréd – Táncolj

Hadas Alfréd legújabb trackjében a latin ritmusé és a túlfűtött rapbetéteké a főszerep - megérkezett a „Táncolj”!

Legutóbbi, komorabb hangvételű „Engedj el” című dala után - ami a TikTok-on is nagyon népszerű volt - most egy humoros, fülledt hangulatú számmal készül felperzselni a lejátszási listákat a Sztárban sztár leszek! című műsorból is ismert előadó. Az azonnal táncra hívó zenei alap és Alfréd kreatív szövege mesteri párost alkotnak.

A „Táncolj” egy lüktető, napsütötte, feel-good felvétel, amelyhez rendkívüli szereplőgárdával és helyszínekkel megspékelt kisfilm is forgott. Emellett a történet is igen sokszínű, hiszen elsőként egy légikatasztrófa kellős közepébe csöppenünk, majd egy mexikói bárban találjuk magunkat, de a medencés buli se marad ki a videóból. A képkockákon pedig olyan előadók szerepelnek, mint Pribelszki Norbi, Fehér Holló, Závodi Marci - sőt, Alfréd szerelme is feltűnik, méghozzá hűtlen szeretőként!

„A videóklipben Mardoll velem csalja meg filmbéli párját. Bizarrnak bizarr volt! De a legjobb a mi kapcsolatunkban, hogy mindketten őrültek vagyunk kicsit…” - árulta el Alfréd. „Cathie fiktív partnere, Roland amúgy egy nagyon jó barátom. Úgy fogtuk fel, mint egy nagy poént! Ha hárman találkozunk, biztosan felemlegetjük és éveken keresztül nevetünk majd rajta!” - tette hozzá.

 

Nézzétek meg az újdonságot itt!