Hírek

Magneoton hírek
2024.06.28

GAYLE – internet baby

A Campus Fesztivál itt a nyakunkon és a pop-punk vadóc, GAYLE nem hagy cserben minket, ha új dal kiadásáról van szó. Visszatért ugyanis az énekesnő egy játékosan gúnyos, új zenével, az „internet baby”-vel.

„Azért írtam az „internet baby”-t, mert az interneten nőttem fel, és úgy gondolom, hogy ez erősen befolyásolta generációm személyiségét sok tekintetben”mondta GAYLE. „Engem ez szórakoztat, és szerettem volna egy ironikus-szarkasztikus kommentárt írni róla.”

GAYLE  2022-ben jelent meg debütáló EP-jével, amelyen virális slágere az „abcdefu” is szerepelt. Ekkor volt mindössze 18 éves az amerikai lány és egy kész sikerlavinát indított el magával. Az extravagáns alkotó még mindig csak 20 éves és már egy Grammy-díj jelölésnél tart, igen fiatalon elért eredményei miatt pedig a közelmúltban felkerült a Billboard 21 Under 21 listájára. Sőt GAYLE aktivizmusa is teret hódított, egy a mentális egészségért harcoló kampány arcaként jelent meg az Egyesült Államokban.

Sok magyar rajongó számára elérkezett idén egy másik történelmi pillanat is, hiszen élőben először láthatjuk az énekesnőt Magyarországon, a debreceni Campus Fesztiválon július 24-én.

MEGNÉZEM