Hírek

Magneoton hírek
2022.09.19

GAYLE – fmk (with blackbear)

A 18 éves, többszörös platinalemezes énekes-dalszerző, GAYLE megosztotta legújabb felvételét „fmk” címmel.

A szintén több platinát szerzett énekessel, dalszerzővel és producerrel, azaz Blackbearrel közös játékosan kaotikus duett egy vidáman gyilkos animációs videóval érkezik, amelyet a díjnyertes belga rendező, Chris Ullens (Rex Orange County, Poppy) rendezett.

Az „fmk” a "study of the human experience volume two” című, október 7-én érkező EP legújabb hallható dala, mely, a nagy sikert hozó másik két előfutárt, az „indieedgycool”-t és a „god has a sense of humor” követ. V raves kritikája szerint: „Annak ellenére, hogy már megszerezte a VMA-jelölést a legjobb új előadó kategóriában, az „indieedgycool” GAYLE eddigi legjobb szerzeménye, mivel továbbra is leszögezi egy indie, pörgős, menő lány hangzását.” Az American Songwriter értékelése szerint pedig: „a „god has a sense of humor” bemutatja GAYLE dalművészetének erejét… Egyszerre befelé tekintő és pimasz érzéseket húz elő a hallgatókban az új kiadvány”.

Míg a kritikusok összeszedik gondolataikat a most debütáló „fmk”-val kapcsolatban is, azt már bátran kijelenthetjük, hogy a lázadás cseppet sem hagyott alább és egy teljes generáció hangját és újabb gondolatait fedezhetjük fel ebben a trackben is!

 

Nézd meg a dalhoz forgott videóklipet itt!