Hírek

Galantis – 1x1

A Grammy-díjra jelölt, elektronikus svéd páros tökéletesen időzítette a „1x1” megjelenését, hiszen az újdonság fantasztikusan dukál a hirtelen jött, forró, nyári hangulathoz!

A srácok a ’80-as évek house elemeit integrálták a modern, felkapott EDM vonalba, a végeredmény pedig egy feel-good, lüktető single lett. A stílus egy kicsit eltér a Galantis eddigi munkásságtól, de bátran kijelenthetjük, hogy ez az irány is tökéletesen áll a duónak.

"A „1x1” egy igazi klub ’banger’ a nyárra! Ez a dal most egy kicsit más irányba ment, ihletet merítve a korai house hatásokból. Libabőrös pillanat volt meghallgatni ezt a dallamot a múlt havi teltházas Red Rocks Show-n - most már nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre mindannyian hallhatjátok!" – osztotta meg Christian és Eklöw a számról.

A dance szcénában új mércét állítva alakult meg a Galantis formáció. A stockholmi dinamók a „Runaway (U & I)” című, többszörös platinalemezes slágerükkel robbantak be a köztudatba - azóta számtalan további sikerdal, album, és remix, valamint több mint 7 milliárd összesített streaming világszerte a műfaj éllovasává tette őket. Legutóbbi megahitjük a „Heartbreak Anthem” volt David Guettával és a Little Mix-szel, ami valósággal lángra lobbantotta a világot: 10 hetet töltött a Billboard Global 200 toplistáján, míg a brit rádiós chart-on egészen az #1 helyig menetelt.

 

Hallgassátok meg itt az újdonságot!