Hírek

Gabry Ponte, Sean Paul, Natti Natasha – Born To Love Ya

A slágergyáros producer, Gabry Ponte ezúttal a legendás dancehall ikonnal, Sean Paullal és a reggaeton királynővel, Natti Natasha-val kollaborált, a végeredmény pedig a lendületes, „Born To Love Ya” című banger lett.

Az olasz DJ/producer, Gabry Ponte már a 90-es évek végén, az Eiffel 65 nevű bandájával elkészítette a „Blue (Da Ba Dee)” című gigaslágert, azóta pedig számos nagysikerű szólótracket is magáénak tudhat, többek között a 600 millió Spotify-lejátszást átlépő „Thunder”-t (LUM!X-szal és Preziosoval közösen) vagy a 2019-es, szintén LUM!X-szal jegyzett „Monster” című megahitet.

A most összeállt álomcsapat a feszes tempó, forró ritmusok és energikus vibrálás csábító keverékét hozta össze, melyet az emelkedett vokál tesz még ütősebbé. A dalszöveg üzenete, hogy egyesítsen minden embert és kultúrát, hangsúlyozva, hogy a szeretet az az egyetemes nyelv, amely mindannyiunkat összeköt.

A határokon átívelő „Born To Love Ya” című tracken Gabry Ponte erőteljes ütemei és melankolikus zongoraakkordjai a klasszikus, korai 2000-es évek dance hangzását idézik, mely tökéletes aláfestést biztosít Sean Paul azonnal felismerhető vokáljának és Natti Natasha lágy hangjának.

 

Hallgassátok meg itt!