Hírek

Gabry Ponte – Dance Dance (feat. Alessandra)

Vadonatúj kislemezzel kezdi az évet Gabry Ponte! A Spinnin' Records égisze alatt megjelenő, Alessandrával közös „Dance Dance” című track energiája pont az, ami kell nekünk 2023-ban!

A legendás Eiffel 65 formáció alapítójaként ismert előadó az 1998-as „Blue” című megasláger óta megkérdőjelezhetetlen a dance szcénában. Az ikonikus felvételből több mint 8 millió példány kelt el, tavalyi, „I’m Good (Blue)” című, David Guetta és Bebe Rexha által újra gondolt verzióját pedig több mint 600 millióan hallgatták meg csak a Spotify-on.

Ponte lendülete az ezredforduló óta töretlen. Az adrenalin-növelő klasszikusairól és motiváló, modern slágereiről ismert olasz dj/producer olyan nevekkel dolgozott együtt a közelmúltban, mint R3HAB, Mike Williams, Sam Feldt, Timmy Trumpet és Blasterjaxx. A LUM!X-szal közös „Thunder” és „Monster” című trackjei együtt több mint félmilliárd Spotify streamet generáltak, míg a Timmy Trumpet-tel közös „Mad World” több mint 108 millió streamet hozott a konyhára.

 

Az idei évet egy bomba kollaborációval nyitja, melyben az énekes-dalszerző Alessandra sejtelmes és addiktív hangja teszi felejthetetlenné a „Dance Dance” fülbemászó dallamát. A stockholmi származású énekesnő olyan slágerekben tűnt fel eddig, mint Robin Schulz és a KIDDO közöse, az „All We Got”, amely több héten át az első helyen szerepelt az európai rádiókban, vagy a „Your River” című szóló kislemez, amely több mint egymillió Spotify streamet zsebelt be.

 

Lélegzetelállító és frissítő pop-dance felvételbe gyúrva egyesült Gabry Ponte és Alessandra zenei tehetsége, amely az idei év egyik slágervárományos felvételeként aposztrofálható. A „Dance Dance” pezsdítő ütemei tökéletes egységet alkotnak az énekesnő egyedi, inspiráló és energikus hangjával.

 

Hallgassátok meg itt!