Hírek

Fred again.. – Danielle (smile on my face)

Az úttörő művész és producer, Fred again.. bejelentette új, érkező albumát ’Actual Life 3 (JANUARY 1 - SEPTEMBER 9 2022)’ címmel.

A nagy hír ünnepére Fred megosztott egy új őszköszöntő tracket a lemezről. A „Danielle (smile on my face)” 070 Shake „Nice To Have” című felvételének acapelláját mintázza meg és alakítja klubfegyverré.

A londoni székhelyű producer, Fred Gibson számos toplistás pop- és rapdalért felelős, együttműködött már Ed Sheeran-nel, Stormzy-val és Stefflon Don-nal. Nehéz lenne csupán néhány szóban összefoglalni az EDM zenész eddigi igen termékeny pályafutását, amely során két elismert, mélyen személyes albumot jelentetett meg ’Actual Life’ sorozatából. Kiadványait a rajongók és a kritikusok egyaránt hatalmas ovációval fogadták, tavaly pedig az év egyik legtöbbet emlegetett fellépőjévé vált, amikor először alakította át az ’Actual Life’-darabokat magával ragadó, valós közösségi élménnyé.

Fred folytatta felfelé ívelő pályáját a múlt hónapban megjelent Boiler Room szettjének virális sikerével, amely mára meghaladja az 5 millió streamet, és mindössze négy hét alatt megelőzte olyan előadók eredményeit, mint a Disclosure, Richie Hawtin, a Skream és a Fatboy Slim. Az elektronikus zenész emellett tovább bővítette diszkográfiáját, a Swedish House Mafia-val közösen készített mindent elsöprő fesztivál banger, „Turn On The Lights again..” címmel, amelyen Future is közreműködött és világszerte a legnagyobb, nyári DJ-szetteken helyet foglalt.

Az ’Actual Life 3’ egy önéletrajzi alkotás folytatása, amely egyszerre utal az Egyesült Királyság elektronikus zenei örökségére és továbbviszi azt. Az első hallható track a korongról, a „Danielle (smile on my face)”, ami egy felejthetetlen klubkedvenc szinonimája, és az őszi hajnalok hangulatos aláfestése is egyben.

 

Hallgasd meg itt!