Hírek

Foster The People – Chasing Low Vibrations

Stop önszabotázs, start Foster The People új dala!

A "Chasing Low Vibrations" a harmadik ízelítő a Foster The People közelgő új albumából, a ’Paradise State of Mind’-ből, amely augusztus 16-án jelenik meg.

Az amerikai indie pop banda már adott egy kis betekintést a korong anyagába, ugyanis három év szünet után május végén kiadta a „Lost In Space” című nosztalgikus felvételt, mely a ’80-as évek pszichedeliából merít csipetnyit, funk, gospel és jazz elemekkel fűszerezve. Másodikként pedig a nyári hangulatú indie disco track, a „Take Me Back” érkezett, melyben a tagok bebizonyították, hogy túlbonyolított kompozíciók nélkül is létre tudnak hozni rejtélyes és izgalmas hangzásvilágot. Mindkét felvétel producere Mark Foster énekes-dalszerző frontember, a társproducer pedig a formáció másik tagja, Isom Innis billentyűs volt.

A "Chasing Low Vibrations" című újdonság szintén pszichedelikus hangulatot teremt, amely arról szól, hogy továbblépjünk az önszabotázs napjaiból, és magunk mögött hagyjuk azt a késztetést, hogy megkeressük azokat a dolgokat, amelyek bántanak bennünket.

Az album máris meglepő zenei utazásnak bizonyul, amely kiszélesíti a Foster The People látókörét.

 

Hallgassátok meg a friss tracket itt!