Hírek

FANIS STAM – MIRACLE

Fanis Stam második megjelenésével egy lenyűgöző felvételt hozott az Elephant House-hoz, amely mély ritmusokat és magával ragadó dallamokat ötvöz. Ebben az izgalmas produkcióban a Fragma "Toca's Miracle" ikonikus dalszövege csendül fel, egy friss, érzelmes vokális előadásban, amely nosztalgikus, mégis megújult élményt nyújt a hallgatóknak.

A dal vibráló, de mégis könnyed groove-val lüktet, amit atmoszferikus szintetizátorok és erőteljes ütősök rétegeznek, így hozva létre egy magával ragadó zenei utazást. A görög dj, produceri tehetsége remekül megmutatkozik ebben a trackben, ahogy az organikus ritmusokat a modern afro house elemekkel tökéletes egyensúlyban vegyíti, időtlen és korszerű hangzást teremtve. Ez a dal magával ragadó energiájával és hipnotikus áramlásával garantáltan meghódítja a táncparketteket, és a felkapott stílus rajongóinak körében is visszhangra talál világszerte.

Hallgass bele nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=rMJyFNLd8Mc&list=PLwk0Xdrz4yid5-GaKuSbs3t9km3JMhDn_&index=1