Hírek

Magneoton hírek
2020.01.31

Dua Lipa - Physical

Hallgassátok meg a csodálatos Dua Lipa legújabb zseniális dalát!

Ha létezne slágergyár, akkor egészen biztos, hogy Dua Lipa lenne az elnöke. Megjelent a brit tehetség gigantikus dobása, a „Physical”, ami abszolút szerelem első hallásra!

Április 3-án érkező, „Future Nostalgia” albumáról már két tracket bemutatott, amelyek azonnal a közönség kedvencei lettek. A címadó dal és a „Don’t Start Now” is előkelő helyeket foglalnak el még mindig a lejátszási listákon.

Most újabb rádiós gigasláger érkezett! A „Physical” igazi megahit, dallamos és fülbemászó, és az épp újra divatos ’80-as évek hangzásvilágot is idézi. A dalhoz egy fantasztikus látványvilágú, színekkel teli videóklip is készült, amiben Dua lehengerlően tündököl.

Az albán származású énekesnő-dalszerző 2017-ben jelentette meg bemutatkozó, „Dua Lipa” című albumát, ami azóta a Spotify-on minden idők legtöbbet streamelt női albuma lett. A 24 éves Duának olyan slágereket köszönhetünk már, mint a YouTube-on több mint 2 milliárd megtekintésnél járó „New Rules”, vagy a Calvin Harissel közös, szintén óriási bombatrack „One Kiss”.

Ezt az újdonságot hallva pedig még izgatottabban várjuk a kétszeres Grammy-díjas énekesnő legújabb albumát!

De addig is melegítsünk be a legújabb trackkel, nézzétek meg a klipet itt!