Hírek

Magneoton hírek
2019.11.04

Dua Lipa - Don't Start Now

A bombázó Dua Lipa képtelen hibázni: ismét mindenkit megtáncoltat új slágerével, sőt, a dallamot is úgy beleragasztja a fülekbe, hogy már egyszeri hallgatás után is garantált a dúdolás. A friss track egy új kezdetet jelent a kétszeres Grammy-díjas Dua életében.

A modern pop és nu disco stílusú “Don’t Start Now” a táncparkettek himnusza lesz, ahogy az énekesnő korábbi slágere, a “New Rules” is volt, és ez nem is véletlen, hiszen ugyanaz a csapat alkotta meg mindkettőt.

“Azért pont ezt a szerzeményt jelentettem meg elsőként az újak közül, mert lezártam egy korszakot az életemben, és megnyitottam egy újat. Számomra másik időszámítás kezdődött, és ezt a dalszövegben is megjelenítettem” – nyilatkozta Dua, aki energikus és vidám dalában arra bíztatja hallgatóit, hogy soha ne hagyják, hogy az eléjük gördülő akadályok gátat szabjanak céljaiknak. Az énekesnő ráadásul nem alaptalanul ír motivációs dalt rajongóinak: sikert sikerre halmoz. A Spotify történetében ő lett a legtöbbet streamelt énekesnő, 4 millió albumot adott el, illetve Youtube-on is 1 milliárd feletti megtekintéssel büszkélkedhet.

Hallgassátok meg a “Don’t Start Now”-t itt, és pörögjetek fel!