Hírek

Magneoton hírek
2020.03.26

Dua Lipa - Break My Heart

Hogy lehet valami egyszerre ’80-as évek feeling és csúcsmodern is? Bocs, sajnos mi egyelőre nem ismerjük a receptet, de Dua Lipa nagyon is.

Új dalt szellőztetett meg holnap érkező „Future Nostalgia” című albumáról a fiatal szupersztár. A korongról már több dalt hallhattunk, köztük a „Don’t Start Now” és a „Physical” című slágereket is, amik a magyar rádiós listákat is sorra hódítják meg.

Most újabb slágervárományossal nézünk szembe: a „Break My Heart” tényleg az a zene, amire muszáj táncolnod.

Az egész albumára jellemző, kissé retró hangulat hallható a trackben, miközben mégis annyira megfelel a mai zenei trendeknek, hogy bátran kijelenthetjük: Dua aztán tényleg tudja ötvözni a stílusokat.

Természetesen videóklip is forgott az újdonsághoz, ami nem meglepő módon ismét zseniális látványvilágú, Dua pedig tündököl benne, mindig mindig.

Az albán származású énekesnő-dalszerző 2017-ben jelentette meg bemutatkozó, „Dua Lipa” című albumát, ami azóta a Spotify-on minden idők legtöbbet streamelt női albuma lett. A 24 éves Duának olyan slágereket köszönhetünk már, mint a YouTube-on több mint 2 milliárd megtekintésnél járó „New Rules”, vagy a Calvin Harissel közös, szintén óriási bomba „One Kiss”.

Mi már tűkön ülve várjuk a holnapi album megjelenést, addig is melegítsünk be a legújabb slágervárományossal itt!