Hírek

Magneoton hírek
2021.02.19

DR BRS - Csak még egyszer

A több tízmilliós megtekintéseket generáló DR BRS ezúttal saját dallal jelentkezett, amit 2014-ben kezdett el írni, végleges formát azonban idén öltött. Egy csodálatos rekviemmel tiszteleg édesanyja előtt.

„Ő volt a legjobb barátom, mindent megbeszéltünk: a csajozástól kezdve, sikereken át, a kudarcokig mindent. Édesanyám volt a legnagyobb kritikusom és a legnagyobb rajongóm is egyben, aki kegyetlenül őszintén mondta el mindig a véleményét”- mondta a szerző.

Béres Attila 2014-ben veszítette el édesanyját, a szám első sorai akkor születtek. Kiforratlan, de annál érzelmesebb szavak, amelyeket több, mint hat év távlatából újra felelevenített. Az emlékdal különlegessége is ez, hiszen éveken keresztül formálódott, tisztult és lobbant, míg elnyerte végső hangzását.

„Ez a közel 7 év megtanított arra, hogy félig tele lássam a poharat és ne félig üresen. Ez egy olyan dolog amit az ember nem tud befolyásolni. Elfogadni és együtt élni tud vele. Örülni hogy ennyi időt is együtt tölthettünk, valakiknek sajnos ennyi sem jutott. Hálás vagyok, hogy az ő fia lehettem, vagyok és maradok”- emlékezik vissza DR BRS.

A klipben Attila édesanyját is megismerhetjük, hiszen a videó képsorait saját felvételekből állították össze. Tavaly született kisfia is feltűnik az újdonságban, aki már csak fényképről ismerheti a nagymamáját.

„Sajnálom, hogy nem élheti meg a sikereimet, nem láthatja az unokáját. De tudom, hogy odafentről figyel, fogja a kezemet és mindig a jó irányba terel. Mindenkinek ilyen Anyát és barátot kívánok!”

A kiadványban egy csodálatos zongora is megszólal: a szívfacsaró alapban az Artisjus-díjas zongorista, Kardos Norbert játszik, aki személyesen is ismerte Attila édesanyját.

A DJ Szövetség tavaly DR BRS-t választotta az év áttörésének, ami nem meglepő, hiszen „Hol van az a lány” című megahitjének berobbanása óta futószalagon szállítja a jobbnál-jobb slágereket. A legutóbb megjelent, Berkes Olivérrel közösen újragondolt „Évszakok” című dala és a Kollányi Zsuzsival és Lotfi Begivel átdolgozott „Régi nyár” is a rádiós repertoár elengedhetetlen részévé váltak.

Nézzétek meg itt a szívhez szóló videót!