Hírek

DIPLO X SHARAM – THE ANTHEM (FEAT. PONY)

Diplo, a neves amerikai DJ/producer újabb izgalmas kiadvánnyal jelentkezik. Aktuális 'Anthem' trackjét a legendás Deep Dish formáció ikonjával, Sharammal és Pony-val együttműködve alkotta meg. Ez a track Diplo house zenei kiadója, a Higher Ground gondozásában látott napvilágot, így biztos, hogy minden vájtfülű house rajongót magával ragad, ez a fertőző ütemekkel és fülbemászó dallamokkal felvértezett track.

 erikai producer, korábbi kollaborációi közé tartozik a nagysikerű 'Stay High' a francia DJ HUGEL-lel és a londoni Julia Church-csel, a 'Diamond Therapy' Walker & Royce-szal és Channel Tres-szel, valamint a 'Favela Joint' a portugál DJ-vel és producerrel, Kura-val. Eddig mindegyik felvétel megmutatta Diplo sokoldalúságát és elkötelezettségét a house zene különböző hangzásainak felfedezése iránt, most pedig elmerülhetünk az 'Anthem' világában és megtapasztalhatjuk Diplo, Sharam és Pony együttműködésének varázsát.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=jrO-cTDHpm0&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2