Hírek

DEAN WALKER, IDD AZIZ – MOKO

Egy perzselő afro house varázslattal indítja be a nyári szezont a Miami illetőségű DJ/producer, Dean Walker, valamint a sokoldalú énekes és zenész, Idd Aziz Itt a „Moko”!

Az izraeli gyökerekkel rendelkező, amerikai dj és producer Dean már gyerek kora óta rajong a zenéért. Kezdetben autodidakta módon tanult meg zongorázni, majd ezt követte a gitár és a dob. Karrierje elején számos sikeresek produkcióban, mint „ghost” producer vett részt, valamint DJ-ként számtalan magánrendezvényen pörgette a lemezeket. 2018-ban hivatalosan is elindította szóló karrierjét, melynek köszönhetően az amerikai egyesült államok és európa legmenőbb klubjainak lemezjátszói mögé állhatott már be, hogy afro és organic house felvételekkel felforrósítsa a táncterek hangulatát.

A hasonló zenei orientáció és az ismeretségi körükben létrejöt elektronikus zenei kollaborációk hozták össze Deant a rendkívül tehetséges és népszerű, kenyai Afro-Fusion / Afro-House énekes-dalszerző, több hangszeren játszó zenész és előadóművésszel, Idd Aziz-al. Nevét a Khaligraph Jones-szal közös sláger, a 'Come Dada' tette ismertté, melynek köszönhetően az elektronikus zenei szcéna is szinte magába szippantotta a művészt. A több mint 400 ezer havi hallgatóval büszkélkedő énekes zenéje kifejező, mélyen érző és lelkesítő ritmusokból áll, amelyek egyedi hangzást teremtenek a világ zenei piacán. Az utóbbi időben Idd sokoldalúsága nyilvánvalóvá vált bombaként robbanó afro-house trackjeivel, amelyekkel Európában és Dél-Afrikában hódította meg a rádióállomásokat és a clubok világát. Idd számos fesztiválon lépett fel világszerte, és már közösen színpadra állt a szórakoztatóipar jelentős legendáival, mint Angelique Kidjo, Salif Keita, Alpha Blondy és Youssou N'dour. Büszke arra, hogy ősei nyelvén és kiswahili nyelven énekel, amelynek legjobb példája 'Africala' című albuma, ami Nagy Afrikát jelent.

A friss és ínycsiklandó 'Moko', az afro ritmusoktól kezdve az egyedülálló vokálokon át a felemelő hangulatot árasztó szintetizátorokig, minden helyzetben és környezetben megteremti a feledhetetlen hangulatot. Ne hagyd ki, kötelező darab!

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=7Ny9aSBlKCQ&list=PLwk0Xdrz4yid5-GaKuSbs3t9km3JMhDn_&index=1