Hírek

David Guetta x Morten – New Rave (EP)

Forró újdonságokkal jelentkezett David Guetta és Morten - megérkezett a „New Rave” című kislemez.

David és Morten nem először dolgoznak közösen. Olyan klubhimnuszokat köszönhetünk nekik, mint a csodálatos hangú Raye-val közös „Make It To Heaven”, vagy a szintén chartokat ostromló, Aloe Blackkel közös „Never Be Alone”. A páros már több mint 110 milliós streamet generált a különböző platformokon nagysikerű kiadványaikkal, most pedig egyszerre négy friss felvétellel nyűgözik le a rajongókat.

Legújabb EP-jükön a modern elektronikus stílusjegyek dominálnak, miközben igyekeztek egyesíteni a mainstage és underground hangzásvilágot - a kísérlet pedig valljuk be, eszméletlenül jól sikerült! A mini album fókusz trackje pedig a „Kill Me Slow” lett!

„Olyan zenét akartunk csinálni, ami szexi és van benne techno, egy kis edm-es energia, valamint a trance-ből ismert izgatottság” - mesélte a Grammy-díjas Guetta. „Olyan dalokat akartunk készíteni, amilyeneket még nem hallottak az emberek. Szinte egy évvel később már más producerek is csinálnak hasonló stílusú projekteket - a zenénk egyfajta mozgalommá nőtte ki magát, amit a dj-k csak „future rave”-nek hívnak” - tette hozzá.

Hallgassatok bele itt!