Hírek

CYRIL, KITA ALEXANDER – TRUE

A többszörös platinalemezes előadó, CYRIL bemutatta várva várt debütáló EP-jét, a "From Down Under" című kiadványt. Az ötdalos korong az ausztrál producer-DJ egyedi zenei világába ad betekintést: CYRIL a könnyed, dallamos house-t, a popot és a friss elektronikus hatásokat ötvözi, különböző műfajok inspirációival gazdagítva. Az EP-n négy vadonatúj dal, valamint a korábban már megjelent "Fall At Your Feet" című sláger is szerepel, amelynél CYRIL Dean Lewis oldalán dolgozott.

A kiadvány kiemelt fókusztrackje a "True", ami Kita Alexander közreműködésével született. A dal a Spandau Ballet ikonikus slágerének modern, frissített verziója, amely maximálisan hű marad az eredeti felvétel érzelmi mélységéhez. CYRIL egyedi produceri stílusa és kifinomult hangszerelése új lendületet adnak a dalnak, az ausztrál popzenei színtér feltörekvő sztárjának lenyűgöző vokálja pedig megőrzi a nosztalgikus hangulatot, különleges energiát biztosítva a felvételnek.

 

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=SRmzeDx0vNY&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1