Hírek

Magneoton hírek
2024.07.25

Curtis – Kegyelem

A véleményvezér rapper hét hónap után önálló szerzeménnyel tér vissza, mely sokaknak tartogat meglepetéseket. Ugyanis nemcsak a dal műfaja, témája és időzítése, hanem maga Curtis rendhagyó előadásmódja miatt is váratlannak mondható. A „Kegyelem” egy lélekig hatoló pop felvétel lett, melyben az újpesti fenegyerek ezúttal végig énekel.

A „Kegyelem” című újdonságában Curtis a határait feszegeti, és a közönség számára eddig ismeretlen, érzelmesebb énjét fedi fel.

„Néhányan meglepődhetnek, hogy egyáltalán nem rappelek a dalban, de aki jobban elmerült az eddigi zenei munkásságomban, az tudja, hogy a kezdetektől fogva dallamosabb vonalát képviseltem a rap műfajnak. Már a „Lehetne újra február” is eltér a hip hoptól, viszont a „Kegyelem” című felvétellel még ennél is messzebbre merészkedtem, egészen más, mint az eddigiek! A szó szoros értelmében vett popdal, teljesen új hangzással, melyben hosszú idő óta először ismét énekelek” – mondta el Széki Attila, akinek ez az első együttműködése Demkó Matyival, zenekarának vezetőjével, akivel mind emberileg, mind szakmailag egy hullámhosszon vannak. A dallamötletet pedig Szabó Ádám mutatta neki, akivel annak idején osztatlan sikert arattak „Ez vagyok én” című közös dalukkal.

„Az új számot egy gondtalanabb időszakomban kezdtem el írni nagyjából másfél évvel ezelőtt, mégis terápiás céllal újra elővettem. Most tudtam csak befejezni, ki kellett írnom magamból azokat a dolgokat, amik a lelkemben harcolnak” – árulta el a rapper. 

Az újdonság egy váratlan fordulatokkal teli, lelegzetelállító videóklip kíséretében debütál, mely a gyönyörű Lillafüreden forgott.

Premier ma 18 órakor itt!

Addig pedig itt látható.