Hírek

Magneoton hírek
2024.09.09

Cserpes Laura – Love Game

Felszabaduló női energia „Wimbledonban”: Cserpes Laura „Love Game” című új dalával adja meg a kezdő szervát

Kétség sincs afelől, 2024. Cserpes Laura éve. Nem elég, hogy a piacvezető, kereskedelmi tévécsatornák egyike egyszerre két induló műsorába is leszerződtette, még egy vadonatúj, dögös, vonósokkal megbolondított dance-pop felvétellel rúgja be az ősz ajtaját. A „Love Game” egy igazi, visszatérő dal és visualizer, mely a teniszjátékkal illusztrálja, hogy is néz ki egy szenvedélyes párkapcsolat.

„Vágytam a szabadság ízére, illetve azt a női energiát szerettem volna manifesztálni a „Love Game”-ben, amit én is csak az elmúlt években kezdtem megérteni és megérezni magamban. De amint ezt megérezzük, azt gondolom, az életünk nagy fordulatot vehet”árulta el Cserpes Laura, aki látványosan kirobbanó formában van, és ezt nem is rejti véka alá. Nemcsak a zenéléshez tért vissza az előadó, hanem a televíziózáshoz is, hiszen a szeptember 1-jén indult Ázsia Expresszben a Fülöp-szigetekre és Tajvanra kerekedett útra édesapjával, de még a Sztárban Sztár All Starsban is láthatjuk hétről hétre szeptember 7-étől a TV2-őn.

„Az új dalom egyébként az ismerkedések dinamikáját mutatja be “játékos” megközelítéssel. A tenisz, mint téma azért is jutott eszembe, mert ezt a labdajátékot ketten játsszák (minimum