Hírek

Magneoton hírek
2022.01.14

Cordae - From A Birds Eye View

A kétszeres Grammy-díj jelölt rapper, Cordae érkezett új albumával, ’From A Birds Eye View’ címmel. A változatos tracklistát felsorakoztató újdonságon olyan elismert nevek szerepelnek, mint Stevie Wonder, Lil Wayne, Nas, Eminem, H.E.R., Lil Durk, Gunna és Roddy Ricch.

Cordae pontosan tudja, hogy mit akar mondani, gondosan megválasztva szavait, kertelés nélkül, tisztán meséli el történeteit. Éppen ezért a díjnyertes, Marylandben nevelkedett előadó csendben a modern generáció egyik legmegbízhatóbb elbeszélőjévé vált, aki inspiráló és költői perspektívával, szűrőktől mentesen ábrázolja az élet megpróbáltatásait és győzelmeit.

Cordae új, 14 számból álló korongja, a ’From A Birds Eye View’ is egy önazonos narráció, megtalálható benne minden, a rappert ért nagyobb változás: egy meghatározó afrikai utazás, egy túl korán elvesztett barát emléke és még sok más történet, fürge rímekből építkező bölcsesség.

A várva várt gyűjtemény tartalmazza Lil Wayne közreműködésével készült, kísérteties dalát, a „Sinister”-t, illetve az ősszel bemutatott „Super”-t és a „Gifted (Feat. Roddy Ricch), amiket egyöntetű taps fogadott a világ minden tájáról.

A kiadvány hatodik számából, a „Today”-ből pedig egy ütős videóklipet is megnézhetünk, amit az alkotó amerikai rapperrel, Gunna-val közösen készített.

 

Hallgasd meg a H.E.R. és Lil Druk-kal közös "Chronicles" című tracket itt!