Hírek

Magneoton hírek
2019.11.05

Coldplay - Everyday Life

Megérkezett a Coldplay új albumának címadó dala, az „Everyday Life”!

November második felében dupla albummal jelentkezik a milliók szívét rabul ejtő Coldplay, de a banda addig sem hagyja parlagon heverni a rajongókat, újabb dalt villantanak meg az „Everyday Life”-ról.

A szerzemény egy igazi érzelmekkel teli ballada, amelyet a zenekar az ismert Saturday Night Live-ban mutatott be. A track hatalmasat robbant a Youtube-on és biztosan menetel a milliós csúcsok felé. Chris Martin világszerte imádott zenekarának lemezét november 22-étől veheti kézbe a közönség, addig pedig fokozatosan csepegtetik az újdonságokat a hallgatóknak. 

Az elsőként bemutatott „Orphans” című dal klipje máris több, mint 27 millió megtekintésnél jár, és a multikulti „Arabesque” is gyorsan belopta magát a rajongók szívébe.

Érdemes visszaszámolni november 22-ig, ugyanis a Coldplay egy különleges albummal örvendezteti meg a nagyérdeműt: 53 percnyi zene került az Everyday Life-ra. A dupla lemezen a repertoár első fele a “Sunrise”, azaz napkelte, a második fele pedig a “Sunset”, azaz napnyugta címet kapta.

Hallgassátok meg legfrissebb dalukat, az albummal megegyező, „Everyday Life” című szerzeményt itt!