Hírek

Magneoton hírek
2024.06.18

Charli xcx – BRAT

Megjelent Charli xcx ’BRAT’ című lemeze

A világ minden táján ünnepelt, avant-pop szupersztár, Charli xcx debütál előremutató, klub tematikus, hatodik nagylemezével. Az új „BRAT” címre keresztelt album tartalmazza Charli idei, eddigi legnagyobb slágerét, a „Von dutch”-t, a legutóbbi „Club classics”, „B2b” és „360” című számok mellett.

Charli xcx a művészetek ikonikus alakjává vált, és az elmúlt évtizedben segített kibővíteni a populáris zene világát azáltal, hogy zökkenőmentesen bejárta az utat az undergroundtól egészen a mainstreamig. Pályafutása során a többkötőjeles kreatív hatása az egész popkultúrára kiterjedt.

Az énekesnő februárban egy jelentős Boiler Room-ot dobott ki a New York-i Brooklynban, hogy elindítsa a „BRAT” kampányát a britpopban utazó A. G. Cookkal, George Daniellel – aki az 1975 nevű zenekar dobosa is egyben -, korábbi producer-szerzőjével, Finn Keane-nel és Doss-szal. A show megdöntötte a Boiler Room eddigi rekordját annak 40 ezer fős regisztrálójával. Olyan különleges vendégek színesítették még a társaságot, mint Addison Rae és Julia Fox, így lett a PARTYGIRL’ fantázianevű műsor az év virális pillanata.

Az új album fürdőzik az alulról jövő, elektronikus zenei klubélet hangulatában 15 egyedi felvételen keresztül.

 ALBUM