Hírek

Magneoton hírek
2022.05.13

Burna Boy - Last Last

Nemrég jelentette be a New York-i teltházas szereplése során Burna Boy, hogy hamarosan új albummal érkezik ’Love, Damini’ címmel, amit pontosan a 31. születésnapjára tervez kiadni.

Az új diszkográfia-darabról már meg is ismerkedhetünk egy klasszikus, intim afro-beat dallal, „Last Last” címmel.

A dancehall, reggae, afro-beat és pop fúzióját honosította meg Burna Boy a 2010-es évek elején és Nigéria egyik leggyorsabban előretörő sztárja lett. 2012-ben pedig kitörő sikert hozott  „Like to Party” című felvételével, majd nemzetközi ismertsége kiszélesedett az „Outside”-dal, amely a Billboard Reggae lista harmadik helyére került. Az egzotikus alkotó sokféle világhírű művésszel alkotott beleértve J Hus-t, a Skales-t, Lily Allen-t, és a Fall Out Boy-t.

Az előadó új lemeze az év legforróbb időszakában, június 30-án érkezik ’Love Damini’ címmel és friss hangzással. A korong beharangozója a „Last Last” is egyúttal hallható már: az előadó megdöbbentő őszinteséggel énekel megtört szívekről, hibákról és vigasztalásokról, játékos, mégis hatásos stílusban, múltbéli kapcsolatait megszólítva és szembesítve érzéseivel. Az új szerzemény egyúttal arra is biztat, hogy a nap végén minden rendben lesz.

Egy hivatalos vizuál kíséri a zenét, amelyet maga Burna rendezett, és Toni Braxton „He Wasn't Man Enough” című filmjének mintájára készült el.

 

Csekkold itt a felvételt!