Hírek

Blanka – Asereje (Airplane Mode)

A lengyel Blanka mai stílussal fűszerezi meg a Las Ketchup spanyol lánybanda kultikus dalát, mely vadonatúj köntösben „Asereje (Airplane Mode)” címmel érkezik.

Az énekesnő beszállt egy időgépbe, hogy elhozza 2002-ből az egyik legfelkapottabb slágert. Mindig nagy vállalás egy feldolgozás, de az új, latin elemekkel dúsított, energikus hangzás telitalálat lett.

„Azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni a „The Ketchup Song"-ot, a világon szinte mindenki tudja a refrént és a hozzátartozó, ikonikus koreográfiát. Egy álmom vált valóra azzal, hogy felhasználhattam az eredeti dalt. Az új szöveg arra az érzésre emlékeztet, amikor az ember évente egyszer nyaral, a telefont is „repülőgép üzemmódba” teszi, és egyszerűen csak élvezi az életet” – mesélte a dal hátteréről Blanka, aki egyébként „Solo” című zeneszámával képviselte Lengyelországot a 2023-as Euróvíziós Dalfesztiválon.

Az újdonsághoz a napfényes Malagán forgott videóklip, mely tökéletesen rögzíti a nyári életérzést: napsütés sok strandolással, flörtöléssel és tánccal.

 

Nézzétek meg itt!