Hírek

Magneoton hírek
2021.02.11

Berkes Olivér - Jó vagy rossz legyek

Slágervárományos dallal jelentkezett Berkes Olivér!

Rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött Berkes Olivér. A felkapott énekes-dalszerző a slágerlisták és YouTube trending kikerülhetetlen szereplőjévé vált olyan rádiós- és közönségkedvenc trackeknek köszönhetően, mint a „Visszakér a múlt”, a BSW-vel közös „Nem volt szép”, vagy az év végén megjelent „Évszakok” feldolgozás, melyet DR BRS-sel készített.

A páratlan tehetségű előadó legújabb pop felvétele egy igazán impulzív, magával ragadó, érzelmekkel túlfűtött vallomás egy szerelmes férfitól, aki bármit megtenne, hogy visszaszerezze kedvesét. A „Jó vagy rossz legyek” lüktető, pezsgő alapja ismét zseniális párost alkot Olivér lágy és egyben dinamikus hangszínével.

„Ez a szám egy őszinte vallomás a kapcsolatban elkövetett hibákról, amiben főhősünk pontosan tudja, hogy vétkes volt, de mégsem szeretné feladni a szerelméért folytatott harcot. Ő maga sem tudja, hogy jó, vagy rossz legyen. Az erős érzelmi feszültség és a rengeteg indulat vezető szerepet kapott a refrénekben” – mesélte Olivér.

A fülbemászó kiadvány zenei felelőse ezúttal is Berkes Olivér, az énekes által írt angol verzióra pedig Hujber Szabolcs alkotta meg a - témára és érzelemvilágra is tökéletesen illeszkedő - magyar dalszöveget.

A vívódás okozta belső felszültséget és dühöt a videóklip is tükrözi, amelyben a sármos énekes színészi tehetségét is megvillantja.

„Nagyon élveztem a forgatást, főleg amikor kiélhettem magam a tomboló férfi szerepében. A női főszeplőnkkel, Nagy Lilivel pedig fantasztikus volt az összhang, egyszerűen imádta a kamera. Szerintem összességében egy dögös kisfilmet sikerült készítenünk a dal mellé, ami elsősorban LeHo profi munkájának köszönhető” – tette hozzá Olivér.

Az új klipet itt tudjátok megnézni!