Hírek

Magneoton hírek
2024.08.16

Benson Boone – Pretty Slowly

Hiába az új dalcím, a „Beautiful Things” után sem lassít le Benson Boone egyre csak magasló karrierívében

Az év idei egyik legnagyobb globális popszenzációja, Benson Boone – akinek TikTok-slágerét, a „Beautiful Things”-t jelenleg is nagy népszerűségnek örvend - egy új single-lel tért vissza „Pretty Slowly” címmel. A szám azonnal a rajongók kedvencévé vált a sztár világkörüli turnéja alatt, ezeket a kiemelkedő pillanatokat örökíti meg a hozzá tartozó videóklip.

A „Pretty Slowly” követi Boone legújabb számát, a „Death Wish Love”-ot az új, a „Twisters - Végzetes vihar” című film zenei albumáról, valamint a „Beautiful Things” elképesztő globális sikerét – amely immár a háromszoros platinaminősítést kapott – a felfedezett tehetség elismert ’Fireworks & Rollerblades’ című, idén debütált lemezéről. A virális dal a közelmúltban csatlakozott a Spotify „milliárdklubjához” is, és eddig több mint két milliárd streamet gyűjtött össze.

Annyi biztos, hogy rengeteg új felvétel van az előadó tarsolyában. Annak ellenére, hogy Boone-t ekkora siker övezi jelenleg is és számos zenét adott ki az elmúlt hónapokban, a „Pretty Slowly” az újabb tanúja annak, hogy alkotói ötleteiből közel sincs kifogyva. 

 MEGNÉZEM