Hírek

Magneoton hírek
2024.01.19

Benson Boone – Beautiful Things

Megérkezett a népszerű GenZ sztár, Benson Boone legújabb dala – itt a Beautiful Things!

A „GHOST TOWN” óta tinédzser srácból férfivá cseperedő Benson Boone ma, a rajongói nyomásnak eleget téve a tervezetteknél sokkal korábban, végre megjelent legújabb „Beautiful Thingscímű számával. Az új dalban ezúttal romantikus verzék és vulkanikus refrén alkot tökéletes egységet a TikTokon is népszerű GenZ sztár nyers, ugyanakkor érzelemdús hangjával, ezzel karrierjének új fénypontjához érve.

A 2023-as év igazi áttörést hozott az ifjú tehetségnek. Amellett, hogy az MTV nemzetközi PUSH artistjának választotta októberben, ’PULSE’ című EP-jét, amin olyan dalok szerepeltek, mint a „What Was”, „Little Runaway” és „Sugar Sweet” több tízmillióan hallgatták a streamoldalakon. Benson emellett sold-out turnéra indult Észak-Amerikában és Európában, amit megható, „To Love Someone” című dalának megjelenésével koronázott meg év végén.

A most megjelent Beautiful Things videóklippel is párosul, amely gyönyörűen ül bele a dal minden hangulatába. Az alapvetően imidzsklipnek mondható anyag csodálatos tájon forgott, az érzelmesebb dallamokhoz párosított képek tökéletesen illenek a romantikus hangulathoz, míg a markáns refrént a hegyek rusztikussága és magassága teszi még erőteljesebbé Boone érzékletes kifejezésmódja mellett.

 MEGNÉZEM