Hírek

BENNETT - VOIS SUR TON CHEMIN (TECHNO MIX)

BENNETT első virális slágerével jelentkezik!

A német származású, tehetséges DJ/producer, BENNETT bemutatja a „Vois sur ton chemin” filmzene-klasszikushoz készült techno verzióját, mely bombaként robbant be.

 

A fiatal lemezlovas már 8 éves kora óta foglalkozik zenéléssel, 18 évesen debütált barátai szülinapi partijain, de az álma mindig is az volt, hogy klub DJ legyen. Ez a track az első nagy dobása, mely egyből a szcéna élvonalába repítette.

A „Vois sur ton chemin” eredetileg az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt ’A Kórus’ (2004) című filmből származik, melynek zenéjét Bruno Coulais szerezte. A kórusdal az éneklés reményteli értelmét mutatja be a tanulók számára egy meglehetősen sivár bentlakásos intézményben.

BENNETT júliusban töltötte fel TikTokra a felvételhez készített remixét, melyet néhány nap alatt több mint 4,5 millióan nézték meg és azóta is hatalmas népszerűségnek örvend, ugyanis a dallal hétezer feletti alkotás született a platformon. De a zenei megosztókon is óriásit menetel: míg a Spotifyon már 23 millió lejátszásnál jár, addig a YouTube megtekintés meghaladta a 1,5 milliót. Nem csoda, hogy olyan sztár DJ-k is figyeltek fel az újoncra, mint Dimitri Vegas, Michelon, LUM!X, VCL vagy Michael Armani. További óriási elismerés számára, hogy olyan híres elektronikus zenei fesztiválokon játszották már a mixeit, mint a Tomorrowland vagy az Ushuaia Ibiza.

A „Vois sur ton che-min” filmzene modern változatában BENNETT a gyerekkórus hangját techno ütemekkel kombinálja, melyek izgalmas egyvelege azonnali addikciót okoz.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=f4gODZFkTJg&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=2