Hírek

Magneoton hírek
2022.11.10

aZorka – Estimese

A közelmúltban irodalmi szövegeivel és csodálatos énekhangjával tűnt fel Lackfi Dorottya, művésznevén aZorka.

Az alter-pop műfajban alkotó énekesnő 2021 óta egyengeti szólóprojektjét, legutóbb pedig teljességgel lehengerelte a közönséget önmagunk elfogadásáról szóló, elbűvölő kiadványával, a „Vízözön” című felvétellel.

Legújabb „Estimese” című szerzeményében hasonlóan meglelhetjük az önmegerősítő gondolatokat.

„A részegség hétköznapi értelmén kívül ez a felvétel egy másik jelentéssel is bővült. Az alaphelyzet egy buli utáni hazaérkezés volt, amiről aztán asszociáltam egy személyesebb témára. Generációs dolognak érzem a jövőre vonatkozó szorongást, depresszív gondolatokat, ezért tartottam fontosnak, hogy ennek az ellentétét is megörökítsem, amikor egy időre sikerül élvezni a jelen pillanatot” – osztotta meg gondolatait aZorka az újdonság kapcsán, amelynek produceri munkálatait Doór Mátyás végezte.

A dalhoz készült klip olyan játékos képekkel mutatja meg az illuminált állapot gondtalanságát, mint a kismotorozás, ping pong labda, csillogó nyalóka. „A videó különlegessége, hogy Szombathy Andris több spontán jelenetet is benne hagyott a végleges verzióban, mert azt éreztük, ez a fajta őszinteség nagyon jót tesz az összképnek. Hosszúra nyúlt a forgatás, a fáradtságtól rengeteg röhögőgörcs tört ránk a vége felé.” – árulta el Dorka.

 

Nézzétek meg a klipet itt!