Hírek

Magneoton hírek
2021.11.24

Az év vége egyik legnagyobb bulija: szombaton tombolhatunk Alle Farbenre!

Jellegzetes dance-pop hangzás, melodikus motívumok és felemelő basszusok: hazánk egyik kedvenc német lemezlovasa, Alle Farben érkezik november 27-én Budapest legnagyobb klubhelyszínére, hogy slágereivel az évben utoljára felrázza a fővárost.

A berlini elektronikus zene képviselője, Alle Farben neve jól sejteti, hogy repertoárja a legkülönfélébb „színekben” pompázik: hiszen a swingtől a technon át olykor még a klasszikus zenéhez is nyúl – felvételei nemcsak kellemesek a fülnek, de megmosolyogtatnak, és segítenek egy kicsit jobban élvezni az életet. Farben első közönségkedvenc számát, a „She Moves”-ot 2014-ben szerezte, és a mai napig sikerdalok követik - csak néhányat megemlítve a hosszú listáról: „Supergirl”, „Bad Ideas”, „Please Tell Rosie”, „Fading”, „Only Thing We Know”, „Little Hollywood”.

A DJ/producer olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Robin Schulz, James Blunt, Steve Aoki és Icona Pop, újdonsült szerzeményében („Alright”) pedig KIDDO-val kollaborált, és a felvételt a hazai rádiók is megállás nélkül játsszák.

Élőben idén nyáron hallhattuk már Alle Farbent a STRAND Fesztivál egyik fő fellépőjeként, az évben itthon utoljára november 27-én csíphetjük el, ugyanis az Akvárium Klub NagyHall termében ad önálló bulit, és persze számtalan felejthetetlen élményt.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz.

Koncertre hangolódásként pedig hallgasd meg itt legutóbbi "Alright" című trackjét!