Hírek

Magneoton hírek
2022.11.07

Avril Lavigne – I’m a Mess (with YUNGBLUD)

Megjelent Avril Lavigne és YUNGBLUD legújabb közöse. A nyolcszoros Grammy-díjas dalszerző-énekesnő indie-rockos hangzásával, és eltéveszthetetlen énekhangján szólal meg az “I’m a Mess” című újdonság.

A dal a rockhercegnő hetedik nagylemeze, a ‘Love Sux’ sikereit követően biztos közönségkedvenc lesz. A korong a Billboard 200-as listájának top 10-ében debütált, egészen a #2 pozícióig jutott a legtöbbet eladott albumok listáján, ezzel ez már Lavigne hatodik kiadványa, ami a legjobb tíz közé került.

A kanadai pop-rock énekesnő egész karrierje a kompromisszumot nem ismerő, előretörő lendületről szól. Nyolc Grammy-és Juno-díjjal, több mint 50 millió eladott lemezzel a háta mögött továbbra is világszerte népszerű, idei új zenei anyagát népszerűsítő turnéjának koncertjei rendszerint teltházasak.

YUNGBLUD eszméletlen tehetsége, rebellista szelleme – akárcsak Avrilé – útmutató a jelenlegi generációk számára, így végre egy példaértékű együttműködésnek lehetünk fültanúi!

A zeneszám megidézi a pályája elején tomboló művésznő Grammy-díjat kapott ‘Let Go’ című első stúdióalbumának balladisztikusabb felvételeinek szellemét, biztosan sokak számára nosztalgikus perceket okoz majd!

 

Hallgasd meg itt!