Hírek

Magneoton hírek
2021.11.12

Avril Lavigne – Bite Me

Avril Lavigne visszatért egy hamisítatlan pop-punk dallal!

A többszörös platinalemezes énekesnő 2019 óta nem jelentetett meg új felvételt, most viszont új idők jönnek, ugyanis Travis Barker, a blink-182 bandából ismert világhírű dobos kiadójához szerződött, akivel még 15 évvel ezelőtt, nagysikerű ’The Best Damn Thing’ című albumán dolgoztak együtt. 

A nyolcszoros Grammy-jelölt előadó nagyon izgatott volt, hogy végre új trackkel lepheti meg rajongóit, Avril elmondta, hogy: „Ez egy himnusz arról, hogy tudod mennyit érsz, mit érdemelsz meg és nem utolsósorban arról, hogy ne adjunk második esélyt olyanoknak, akik nem érdemelnek meg minket.”

A „Bite Me” igazi Avril-szám, ami egyenesen a 2000-es évekbe repít vissza minket és megmutatja, hogy mekkorát üt ma is a húzós gitár riffekkel és fülbemászó vokállal pezsdített csajos zúzás. Az újdonság hatására pedig rögtön kedvünk támad elővenni és újra meghallgatni az énekesnő olyan legnagyobb slágereit, mint a „Complicated”, a „Sk8er Boi” vagy az örök kedvenc „Girlfriend”.

Az sem titok többé, hogy ez a felvétel egyben az új lemez előfutára is, ami az előzetes alapján igencsak ütős hanganyag lesz!

 

A dalhoz tartozó, igazán vadra sikeredett videóklip itt látható!