Hírek

Magneoton hírek
2019.08.29

Ava Max - Torn

A pophercegnő megállíthatatlan - alig pár hete jelentkezett két friss trackkel, most pedig újabb fenomenális popdallal kápráztatja el rajongóit Ava Max.

A „Torn” fülbemászó dallama és vokálja igazi csemege, míg lüktető hangszerelése azonnal a táncparkettre is hívja a hallgatóságot.

„A szerelem és a gyűlölet a két legerősebb érzelem, amit egy kapcsolatban érzünk. A „Torn” pontosan ezt a harcot tárja fel, amivel mindenki tud azonosulni.” - mesélte az előadó a dal kapcsán.

Ava Max egyedülálló tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Albán felmenőkkel rendelkezik, szülei 1990-ben hagyták el az országot az akkori belpolitikai helyzet miatt, és Ava ezt nem is feledi, sőt! Büszkén vallja, hogy szülei bátorsága és származása inspirálja a munkában. Az Amerikában nevelkedett énekesnő már kiskora óta borzolja a kedélyeket élénk, tüzes hangjával.

A mindössze 25 éves énekesnőnek máris óriási slágereket köszönhetünk: az itthon is kirobbanóan népszerű, a Spotifyon pedig világszerte több mint 685 milliós hallgatottságot generáló „Sweet but Psycho”-t, vagy a szintén toplistás „So Am I”-t.

Ava Max igazi egyéniség, akinek karrierje megállíthatatlanul ível felfelé, mi pedig mindig izgatottan várjuk, milyen zseniális popújdonsággal lep meg minket!

Nézzétek meg a dalhoz készült vagány videóklipet itt!