Hírek

Magneoton hírek
2020.02.10

Anne-Marie - Birthday

Anne-Maria vadonatúj dallal tért vissza!

A brit popsztár vadonatúj trackje igazi feel-good szerzemény, aminek fülbemászó dallama és vokálja igazi csemege, míg lüktető hangszerelése azonnal táncra készteti a hallgatókat.
A dalhoz egy csajos látványvilágú, modernkori Hamupipőke sztoris klip is készült, amelyben az énekesnő születésnapját ünnepli luxuskivitelben, majd egyszer csak újra egy szűk, baráti körben tartott buliban találja magát - ami persze szintén hatalmas bulivá alakul!

Anne-Marie-t a Rudimental zenekar oldalán ismerhette meg a közönség, az igazi áttörést azonban a Clean Bandittel közös gigasláger, a „Rockabye” hozta meg számára, mely Nagy-Britanniában az elmúlt évtizedek legsikeresebb toplista vezető felvételévé vált. Különleges karakterével, ösztönös színpadi jelenlétével és jobbnál jobb dalaival hamar kivívta a szakma és a közönség elismerését, mára pedig a szigetország egyik legfelkapottabb előadójává nőtte ki magát.

A szőkeség 2018-ban jelentette meg első albumát, a „Speak Your Mind”-ot, ami hatalmas sikert aratott. A korong olyan slágereket sorakoztat fel, mint a Spotify-on 681 millió streamet generáló „2002”, az „Alarm” vagy a Marshmello-val közös „FRIENDS”, ami közel egymilliárdnyi hallgatottságot generált.

Nézzétek meg a máris többmilliós nézettségű új klipet itt!

Egyébként Anne-Marie élőben is nagyon cuki, itt látható a Magneoton vele készült interjúja: Magneoton Spotlight – Anne-Marie